Burnoje tirpstanti gervuogė savyje suderina ir saldumą, ir kartumą. Tiesa, visai kitoks skonis atsiskleidžia, kai ji išdžiovinama šaltyje. Siūlome paragauti egzotikos, augančios mūsų miškuose.
TINKA VARTOTI
Kaip užkandis
Į kelionę, žygį ar į darbą – džiovinti šaltyje produktai, kaip užkandis po ranka.
Su gėrimais
Džiovintų šaltyje produktų traškumas ir trapumas tiks su bet kuriuo jūsų pasirinktu gėrimu.
Su jogurtu, pienu, kefyru ar pasukomis
Mėgstate jogurtą? Privalote išmėginti su džiovintais šaltyje produktais – aromatu ir skoniu nenusivilsite.
Kelionėje
Džiovinti šaltyje produktai yra patogus pasiimti visur, kur bebūtumėte.
Su grūdais, košėmis
Džiovinti šaltyje produktai įprastus pusryčius paverčia skanėstu.
Sudedamosios dalys: gervuogės 100 %.
ENERGINĖ IR MAISTINĖ VERTĖ 100G
Energetinė vertė
1200 kJ 287 Kcal
Riebalai
6.3 g
Iš kurių sočiųjų riebalų
0 g
Angliavandeniai
39.6 g
Iš kurių cukrų (g)
39.6 g
Baltymai
7.6 g
Druska
0.04 g
Skaidulinės medžiagos
20 g
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: Europos Sąjunga.
Gamintojas: UAB “Geld Baltic”.